Nordicsheep.dk

Dyrevelfærd

Hvordan har fårene levet?

Vi opkøber udelukkende lammeskind fra får, der er opdrættet i New Zealand, Island, Australien, USA, Irland, England og Spanien. Grunden til at vi kun køber lammeskind herfra er, at disse lande har love og regler omkring dyrehold, som fåreavlerne skal leve op til. Hermed er vi sikre på, at der er sørget for, at fårene har haft et godt liv.

Vi køber ikke lammeskind fra fåreavlere i Mellemøsten, Nord Afrika eller andre lande, der ikke har love og regler, der værner om dyrenes rettigheder. 

De fleste af vores lammeskind kommer fra New Zealand, hvor fårene går ude hele året rundt på de bløde, smukke græsbakker. I de koldeste områder i New Zealand får dyrene supplerende foder om vinteren, men ellers lever de af naturen.

Vi har også mange lammeskind fra Island. På Island lever fårene udenfor i den storslåede islandske natur. Standarten for fårenes velfærd er meget streng og de overvåges nøje. Brugen af pesticider og kemikalier er begrænset indenfor fåreavl i Island, hvilket resulterer i særligt rene varer. Desuden er fårene ikke udsat for unødvendig afhorning.