🎉UDSALG → SPAR OP TIL 50% PÅ UDVALGTE PRODUKTER🎉

Bliv klar til sommer med billige merino lammeskind - Nordicsheep.dk

Bliv klar til sommer med billige merino lammeskind

Merino lammeskind er i sandhed en klassiker, idet det er et produkt, som kan bruges af voksne og børn til både indendørs og udendørs brug. Derudover kommer merino lammeskind i så mange farver, at det er nærmest uundgåeligt ikke at finde et, som man vil elske at have i sit hjem. Det findes både i de klassiske og nedtonede farver brun, grå og sort og i de mere sprudlende farver såsom rosa og blå.
Dette gør merino lammeskind til et produkt, som kan passe ind i mange forskellige typer hjem, og som vil blive taget godt imod hos både den voksne mand eller kvinde, hos den unge studerende, som lige er flyttet hjemmefra, eller hos lillebror eller lillesøster, som kunne bruge timevis af legetid på lige netop dette Merino lammeskind. Lammeskindet er til for at gøre alle de bedste stunder endnu bedre.

nordicsheep lammeskind


Et billigt men godt alternativ

Merino lammeskind er et billige, ægte lammeskind i høj kvalitet. Mange undrer sig over den billige pris, som blot skyldes, at dette lammeskind er et 2. sortering lammeskind. Med dette menes der ikke, at lammeskindet er et produkt med fejl, men blot at der på nogle af skindene vil være syninger på bagsiden, da det kan være sammensat af flere skind. Dog er dette ikke noget, som påvirker hverken kvaliteten af skindet eller udseendet på overfladen. Skindet vil dermed føles lige så blødt og lever op til vores høje standarter på trods af, at det er et 2.sortering lammeskind. Dette gør skindet til et billigt, men rigtig godt alternativ til vores premium lammeskind, der ovenikøbet ikke bliver mere ægte end vores merino lammeskind.

Den gode kvalitet gør ydermere vores merino lammeskind velegnet til udendørs og mere praktisk brug i haven eller på terrassen. Her hos Nordic Sheep nyder vi selv godt af at kunne tage skindet med ud i haven til forår og sommer med god samvittighed. Dette er både grundet den billige pris, men også grundet skindets høje kvalitet, som gør, at det er slidstærkt og holdbart. Derudover er det nemt at pleje, og hvis man sørger for at gøre dette jævnligt, så er vi sikre på, at du vil få et rigtig lækkert skind, som du vil kunne bruge både inde og ude igennem mange sæsoner.

Lammeskind til forår og sommer

Mange tænker om ægte lammeskind og andre pelsprodukter, at de udelukkende er til brug om vinteren. Dette er højest sandsynligt grundet den hyggelige stemning, som de kan skabe indenfor i hyggekrogen, imens sneen daler udenfor eller stormen truer.

Denne stemning kan ligeledes fremkomme ved brug af vores lammeskind udenfor på en kølig sommeraften eller en frisk forårsdag. Vi elsker at tage lammeskindet med udenfor i varmen, da det er et naturprodukt, der kan temperaturregulere. Dermed kan det have en kølende effekt, når du får det varmt og omvendt kan skindet holde dig varm, når solen går ned og temperaturen falder. Dette er endnu en grund til, at merino lammeskind er et genialt produkt hele året rundt, da det er alsidigt og kan bruges til stort set lige, hvad du har lyst til.  Nogle foretrækker, at det blot har et dekorativt formål i hjemmet, hvor det tilfører stuen en smule kant i form af et nordisk look som vil skabe en behagelig stemning, men vores merino lammeskind velegner sig i særdeleshed også til dig, som også ønsker, at det skal have en praktisk effekt indenfor eller udendørs.

Det eneste man blot skal have i tankerne er, at skindet ikke tåler vand og regn, da lædersiden kan blive stiv, når skindet tørrer igen.

Ægte lammeskind til en lun sommeraften

Forestil dig at sidde en lun sommeraften ude på terrassen. Det kan være, at børnene leger i haven, eller venter du muligvis gæster som er lige rundt om hjørnet? Måske har du været på stranden hele dagen, og glæder dig til at slå benene op og dufte til grillmaden, som er ved at blive tilberedt? Det eneste der mangler, er da et merino lammeskind i havestolen, så du kan læne dig roligt tilbage i det blødeste og smukkeste skind. Det vil føles som at få et uforglemmeligt sommerknus.

Dine gæster vil ligeledes nyde godt af at have et lammeskind i ryggen, da de er yderst komfortable at sidde på. På den måde sikrer du dig, at I kan holde varmen udenfor i lang tid, og det vil give selvskabet, om det så er med venner eller familie, en hyggelig stemning, imens I spiser aftensmad eller spiller spil. Det er sådanne øjeblikke, som man higer efter hele vinteren igennem, og som man ser frem til. Det er øjeblikke som disse, man vil huske og se tilbage på, da vores Merino lammeskind vil gøre aftenen eller dagen uforglemmelig, sjov, hyggelig og i sandhed magisk. 

Lammeskind til børn og unge

Vores merino lammeskind er i særdeleshed også velegnet til unge børn og voksne, som også elsker at være udenfor til forår og sommer. Selv unge, som ikke kan lide at være udenfor, vil få svært ved at holde sig væk fra terrassen, hvis et ægte lammeskind ligger klar til dem i havestolen. Her vil vores lammeskind kunne bidrage til fællesskabet mellem venner, veninder og søskende, da de er velegnet til at sidde på, både på fliserne på terrassen eller i en stol, fremfor tæpper, som ikke føles nær så behagelige. Lammeskindet er derfor perfekt til unge, som kan lide at smide sig i solen og høre musik, læse bøger, eller som blot har brug for en pause fra fodboldkampen i haven med en god is eller et koldt glas vand.

Findes der lammeskind til små børn?

Børn vil også elske at lege udenfor på vores merino lammeskind. Herpå vil der kunne blive leget med klodser, puslespil, dukker eller andet i mange timer, da skindet er blødt og behageligt at sidde på. Ligeså vil en dejlig middagslur på et ægte lammeskind blive en lur, man ser frem til og mindes med glæde. 

Til spædbørn og babyer anbefaler vi vores babyskind, som er perfekt i størrelsen og kan vaskes i vaskemaskinen. Vores baby lammeskind er derudover den perfekte dåbsgave til en nyfødt. Find vores babyskind her.

Der er dermed et utal af muligheder med vores Merino lammeskind, som du og din familie vil kunne nyde godt af til forår og sommer. Du vil kunne bruge det til lige, hvad du vil, da det er et holdbart og slidstærkt produkt, som på samme tid er behageligt at ligge og sidde på. Så imødekom foråret og sommeren ved at købe et Merino lammeskind og skab de bedst mulige oplevelser for dig og dine nærmeste i den kommende sæson. 


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger