VILDT SOMMERUDSALG - 50% på udvalgte produkter

Returnering

Har du fortrudt dit køb og ønsker at returnere din vare, skal du anvende nedenstående returportal. Du modtager en returneringsbekræftelse med en vedhæftet returseddel, som skal printes ud.

Indlevering af din returforsendelse, kan ske til alle GLS pakkeshops i Danmark.

Du har 100 dages returret fra den dag, du modtager din ordre, og det koster 39 kr. at sende dine varer retur og bliver automatisk trukket fra din refundering. OBS! Du kan ikke bytte en vare gennem returportalen. Ønsker du en anden vare, skal du bestille den på en ny ordre via hjemmesiden.

Pak din vare ind, evt. i original emballage, eller andet forsvarlig emballage, sæt den printede returseddel på og indlever pakken i pakkeshoppen. Husk altid at få en kvittering for indleveringen, da du er ansvarlig for pakken indtil, at den er leveret tilbage til os. På din returseddel finder du et Track & Trace nummer, du kan spore din pakke med.

Udfyld nedenstående formular for at modtage din returseddel på e-mail.

Tænk på miljøet før du returnerer en pakke. Hver forsendelse bruger CO2, og derfor vil vi gerne undgå unødvendige forsendelser. Du er velkommen til at spørge os til råds, hvis du ikke er sikker på, hvilke skind der passer til dig. 

Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger