Nordicsheep.dk

Spørgsmål

1. Hvorfor kan jeg ikke betale ?

Den 11. januar 2021 trådte der nye EU-regler i kraft, som kræver at alle betalinger online skal være 3D secure. Dette betyder bl.a. at du ikke kan gennemføre en betaling, hvis du har et ældre betalingskort og du bruger nemID sammen med pap-kortet. Disse nye EU-regler er lavet for at passe bedre på forbrugerne og for at øge sikkerheden og skabe mere tryghed. 

Dette betyder at en automatisk betaling som tidligere ville være gået igennem på dit kort, nu vil blive afvist, hvis dit kort ikke overholder de skrappere nye EU krav. For at kunne gennemføre en betaling, vil du fremover blive mødt af en 2-faktor-godkendelsesprocess som enten kræver login med NemID med nøgle app, eller ved at modtage en SMS fra Nets, som du skal skrive i forbindelse med dit køb. Er din kort ikke sat op tilknyttet dit telefonnummer, vil du have muligheden for at oprette dit telefonnummer i Nets så det bliver tilknyttet dit kort. Først derefter vil du kunne modtage en SMS-kode.

Har du ikke allerede downloadet NemID appen, vil det være en god ide at gøre med det samme, da pap-kortet, med de nye EU-regler, bliver udfaset og i mange henseender ikke komme til at virke som du er vandt til. NemID appen kræver en smartphone, f.eks. en iPhone eller Android og tager en time at sætte op. Søg i din app butik efter "NemID nøgleapp" og hent appen. Den er gratis at hente og bruge.

Sådan tilføjer du 3D-secure til dit kort med SMS kode

Hvis du ikke har mulighed for at hente NemID appen, skal du have sat dit kort op til at modtage en SMS kode når du handler online. Hvis du følger denne guide, så vil du hurtigt være klar til at købe online igen.

1) Følg denne guide via Nets hjemmeside
2) Klik på næste og skriv dit kortnummer og klik bekræft
3) Log ind med NemID
4) Vælg et kodeord og indtast dit telefonnummer og klik bekræft
Du vil nu få tilsendt en SMS-kode på din telefon som du skal indtaste. 5) Klik bekræft
6) Log ind med NemID igen
7) Du har nu tilknyttet dit telefon nummer dit kort

Når du har tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du fremover kunne handle online med 3D secure uden brug af NemID appen. Du vil dog stadig være nødt til at logge ind med NemID. Husk at skrive det kodeord du valgte i forbindelse med tilknytning af dit telefonnummer til dit kort ned, i tilfælde af at du skifter telefon og får et nyt telefonnummer.

3. Hvordan returnerer jeg min ordre ?

5. Hvordan kan prisen være så lav ?