VILDT SOMMERUDSALG - 50% på udvalgte produkter

Hvorfor du skal købe sædehynder af ægte lammeskind - Nordicsheep.dk

Hvorfor du skal købe sædehynder af ægte lammeskind

Ser dine stole i hjemmet efterhånden en smule kedelige ud? Eller har du en slidt stol stående i hjørnet, som du ikke nænner af smide ud, selvom brugstegnene er ved at tage overhånd? I så fald har vi et rigtig godt forslag til dig, som du helt sikkert kan få stor glæde af i dit hjem.

Hvad med en ægte sædehynde, som er helt unik og ganske uimodståelig? På Nordicsheep.dk finder du et udvalg af sædehynder, der kommer i 2-pak, som du kan dekorere dine stole med. Det særlige ved disse hynder er, at de er 100% naturlige, bæredygtige og helt utrolig bløde i kvaliteten.

sædehynder

Med disse sædehynder, så vil selv den mest beskedne stol fyldes af natur, varme, nordisk charme og luksus. Det eneste du risikerer er, at du bliver så vild med sædehynderne, at du ikke kan afholde dig selv fra at købe en til hver stol. Dog er vi sikre på, at det ikke er noget, du kommer til at fortryde lige foreløbig.

Hvad er sædehynderne lavet af?

Vores runde sædehynder måler 37 cm i diameter, og de kommer i en 2-pak. Det smukke materiale er ægte merino lammeskind, som kommer fra New Zealand. Denne type lammeskind er kendetegnet ved at have en kraftig og ultrablød pels, som virkelig kan slå benene væk under dig.

Vidste du, at denne slags lammeskind har en masse naturlige egenskaber, som ikke er til at få andetsteds? En af dem er den varmeregulerende effekt, som ægte lammeskind besidder. Det betyder, at pelsen vil varme dig, når det er koldt, og omvendt vil den afkøle, når det er varmt. Derfor er du sikret komfort til hver en tid, når du sætter dig på den bløde pels. Dette gør også, at sædehynderne kan bringe dig glæde igennem hele året – både til vinter og sommer!

En anden prisværdig ting, som er værd at nævne om ægte lammeskind, er, at det er et helt utrolig slidstærkt materiale. Det skyldes, at det kommer fra den rene natur, hvor det har tilpasset sig forskelligt vind og vejr. Dertil, så indeholde naturligt lammeskind lanolin, som er en form for uldfedt, der har en rensende effekt. Derfor kræver lammeskindspelsen ikke megen pleje for at holde sig smuk i meget lang tid.

Opgrader dine stole med et naturligt look

Placer en lammeskindshynde på hver spisebordsstol for at give spisestuen nordisk charme og helt nyt liv. Dette er en smuk og pelset detalje, som kan skabe en hyggelig og afslappet stemning til middagsselskabet. Sædehynder i lammeskind kan gøre hvert et måltid mindeværdigt.

En sædehynde som denne kan også fikse brugstegn på gamle og smukke stole, som du ikke kan nænne at smide ud. Dæk fejlene med en smule natur. Det ser måske endda endnu smukkere ud, end stolen i sig selv gjorde, da du købte den. En ting er sikkert, og det er, at stolen i hvert fald er mere behagelig at sidde på med lammeskind.

sædehynde lammeskind

Disse sædehynder er ikke kun til stole. Du kan snildt bruge dem på en bænk, som kunne bruge et helt nyt look. Den naturlige pels er både smuk og blød.

Få et bæredygtigt hjem

Ikke nok med at disse sædehynder kan bringe dig stor komfort og give dit hjem en stilren og blød indretning, så er de også bæredygtige. Skindet kommer fra kødproduktionen, hvor det er et naturligt biprodukt til produktionen af kød. På den måde kan du indrette dit hjem smukt og naturligt og mindske ressourcespildet på én og samme tid.  

Bliv forelsket i disse lammeskindssædehynder, ligesom vi er. De er bløde og stilrene i looket, og du vil opleve at kunne få stor glæde af dem i din hverdag. Hvad venter du på?


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger