VILDT SOMMERUDSALG - 50% på udvalgte produkter

Tør vasketøjet med tørrebolde af ægte uld - Nordicsheep.dk

Tør vasketøjet med tørrebolde af ægte uld

Vi kender alle følelsen af de enorme bunker af vasketøj, der ofte tager en hel weekend om at tørre. Vi er blevet godt trætte af at bruge for meget tid på vores vasketøj og derfor har vi investeret i et par tørrebolde lavet af naturlig uld. De er helt fantastiske og hvis du også ønsker at gøre vasketøjstjansen meget nemmere, så læs med!

Læs med her, så du kan få mere viden om vores tørrebolde af 100% naturligt uld, som kan erstatte de syntetiske tennisbolde. Der er en lang række fordele ved at anvende uldtørrebolde. De gør vaskedagen både sjovere, nemmere og meget mere miljøvenlig!

6 stk. tørrebolde af naturlige materialer

I posen finder du sættet med 6 tørrebolde af naturlig uld, som kan gøre de praktiske og kedelige gøremål i hjemmet til en stor fornøjelse. Der er en god grund til, at tørreboldene er lavet af uld fremfor kemisk fremstillede materialer, og det er ikke kun grundet ønsket om at skåne miljøet.

Tørreboldene bidrager til at dit tøj og andet tekstil forbliver blødt samtidig med at tørretiden formindskes. Det er helt vildt smart, og det er kun et udpluk af de naturlige egenskaber, som du kan få stor glæde af med et sæt af tørrebolde i dit hjem. Se resten herunder:

Mindsk tørretiden

Noget af det smarteste ved at bruge uldtørrebolde, når du skal tørre tøj i tørretumbleren er, at tørretiden mindskes. Det tager med andre ord kortere tid for maskinen at tørre dit tøj, samtidig med at du sparer på energien, hvilket er ønskeligt både miljømæssigt og økonomisk.  

Mindsk spildevand

En anden virkelig fantastisk ting ved at bruge uldtørrebolde er, at de mindsker mængden af spildevand betydeligt. Det skåner miljøet og betyder, at du kan tørre meget mere tøj uden at skabe mere spildevand. Boldene suger simpelthen vandet op, og tørrer selv, så vandet på denne måde forsvinder. 

tørrebolde af uld

Slut med skyllemiddel og krøllede lagener

Skyllemiddel er en luksus for mange, da det gør, at sengetøjet er blødt og dufter skønt, når det kommer ud af maskinen. Der er dog den ulempe, at skyllemiddel kan være meget skadeligt for miljøet, da det efterlader kemikalier i vandet, så det forurenes i processen.

En løsning her er at erstatte skyllemiddel med et sæt tørrebolde. Tørreboldene indeholder nemlig det naturlige uldfedt, lanolin, som er en naturlig del af den uld, som boldene er lavet af. Når du tørrer dit tøj med tørreboldene, så ’smøres’ dit sengetøj under tørringen. Det gør stoffet dejlig blødt og mindre krøllet. På denne måde kan skyllemidlet erstattes og miljøet kan skånes yderligere.  

Tag et bæredygtigt valg ved at investere i et sæt af disse tørrebolde. Så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at bruge mindre tid på at tørre dit vasketøj i maskinen og samtidig gøre dit vasketøj blødt og uden krøller. Derudover så skånes miljøet ved, at spildevandet og energiforbruget formindskes i processen, og skyllemidlerne behøves ikke længere, da du sagtens kan få bløde tekstiler ved brug af uldtørrebolde. Skynd dig at få fat i dit eget sæt af vores smarte tørrebolde. Det kommer til at gøre de sure pligter meget nemmere fremover!

Læs Lammeskindet.dk’s test af tørreboldene og se hvordan de rent faktisk virker!


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger