VILDT SOMMERUDSALG - 50% på udvalgte produkter

Alt du skal vide om vores pelspuder - Nordicsheep.dk

Alt du skal vide om vores pelspuder

Trænger dit hjem til et nyt look, eller savner du en smule blødhed og natur i indretningen? Det kan være svært at sætte fingeren på, hvad der helt præcist mangler for at fuldende hjemmet. Men vi har en rigtig god idé!

Dyk ned i vores pelsede univers fyldt med naturlige materialer, som med sikkerhed vil slå benene væk under dig.

Vi tilbyder de smukkeste og blødeste pelspuder af tårnhøj kvalitet, som med sikkerhed kan opgradere din indretning på ingen tid, og det er der rigtig mange gode grunde til. Læs mere om vores fantastiske pelspuder, som vi elsker så højt, og find ud af, hvorfor de egner sig perfekt til dit hjem, og hvordan de er mere bæredygtige end en normal pyntepude lige her.

Bring naturen helt tæt på

Noget af det, vi elsker allermest ved vores ægte pelspuder, er, at de formår at tage naturen helt tæt på. Med pelspuder i din indretning, kan du nyde naturen og den harmoni den bringer med sig i dit hjem. Naturen giver en varm og hyggelig nordisk stemning i hjemmet, som gør, at du kan føle dig mere hjemme end nogensinde før. Det er virkelig noget, vi anbefaler alle og enhver at prøve, da det er en følelse, som ingen ønsker at gå glip af.

Ved at gøre vores smukke pelspuder til en del af din indretning, kan du nemt og hurtigt integrere naturen i din boligindretning. Læs med videre, hvor vi kommer med forslag til, hvordan du kan bruge vores imponerende og naturlige pelspuder i dit hjem.

pelspuder

Hvad er pudens fyld lavet af?

Du kan være helt sikker på, at alle puderne yder den optimale komfort. Fyldet er lavet af 100% kvalitetsbomuld, så du kan læne dig tilbage og nyde godt af den bløde pels på betrækket til bomuldspuden. Der er altså tale om pelspuder af højeste kvalitet, både hvad angår betrækket og fyldet.

Ridser lynlåsen min sofa?

Vi kan rigtig godt forstå, at det er enormt vigtigt for dig at være sikker på, at din nye pude ikke gør skade på din sofa eller andre møbler. Derfor har vi naturligvis taget dette i betragtning i henhold til de pelspuder, som vi udbyder. Lynlåsen på vores puder er skjult bag en lomme, så din sofa, seng, stol eller andet aldrig kommer i direkte kontakt med den. Derfor vil du ikke opleve, at din nye pelspude har ridset dine møbler. Det er meget vigtigt for os, og du kan være sikker på, at du trygt kan bruge vores pelspude overalt i hjemmet!

Hvordan kan jeg bruge en pelspude i min indretning?

En ægte pelspude er et luksuriøst, blødt, varmt og smukt produkt til hjemmet, som kan give indretningen et naturligt touch uanset, hvordan du ønsker at bruge den. Her kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan gøre din indretning fantastisk smuk med en smule nordisk charme.

pelspude

Et dekorativt element til sofaen

Giv din sofa nyt liv med en eller flere af vores fantastiske pelspuder. Så kan både dig og din familie nyde godt af naturen, når I holder filmaften, og du kan nyde den blødhed og kvalitet, som pelsen tilbyder, når du kommer hjem fra en hektisk dag på arbejdet. Vi har puder i forskellige former og farver, så du kan opnå den ønskede indretning i din stue!

Få et blødt udtryk til soveværelset

Mærk harmoni og ro inden sengetid ved at tage et par pelspuder med ind i soveværelset for at dekorerer sengen. Det giver et blødt og varmt udtryk, som man søger, for at sove optimalt. Puderne giver en god komfort, så du kan læne dig tilbage og slappe af til hver en tid.

Giv en gammel stol nyt liv

En pelspude kan være med til at give en gammel stol et helt nyt udtryk. Det er en sjov detalje, som virkelig kan gøre en forskel. Vælg en sjov pude med en sprudlende farve, eller giv stolen et klassisk udtryk med en nedtonet pelspude. Det er en eksklusiv detalje, som dine gæster med garanti vil lægge mærke til.

Gør børneværelset sjovt med ægte pels

Det er ikke kun voksne, som elsker det bløde, pelsede materiale – det gør børn også! Gør børneværelset livligt med en eller flere pelspuder. Vi har med garanti en pelspude i dit barns yndlingsfarve. Det kan kun gå godt!


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger