FORÅRSUDSALG - Spar op til 50% LIGE NU

Forkæl dit hjem med et ægte engelsk lammeskind - Nordicsheep.dk

Forkæl dit hjem med et ægte engelsk lammeskind

Savner du en smule ekstra i dit hjem uden at kunne sætte en finger på, hvad det helt nøjagtigt er, der mangler? Så er vores engelske lammeskind i sandhed et godt bud. Med dette skind får du tilbudt en diskret måde, hvorpå du kan bringe naturen helt tæt på, hvilket i den grad kan lyse ethvert rum op uanset indretning og stil.

Om du kan lide et moderne og enkelt hjem, et romantisk og smukt hjem, eller om du er mere til en indretningsstil af nordisk og hyggelig karakter, så vil dette mørkebrune skind med sikkerhed komme til sin ret, da det er et alsidigt produkt, som, grundet dets rene natur, lærer at finde sig til rette lige præcis der, hvor du synes, det hører hjemme.

På den måde er der et utal af muligheder og nærmest uendelig valgfrihed, når det kommer til vores engelske lammeskind, som vi ønsker at gøre opmærksom på og ikke kan understrege nok!

Øko lammeskind fra england. Nordicshepherd.dk

Lammeskind som naturprodukt

Vores engelske lammeskind er et ægte lammeskind, som kendetegnes ved dets kraftige og smukke pels og dets naturlige form og mørkebrune farve. Dette skind stammer fra de engelske får og er derved taget direkte ud af naturen, hvilket understreges af, at det ikke er behandlet med skadelige kemikalier. Dette er særdeles fremtrædende ved skindets høje og yderst slidstærke kvalitet og kan tydeligt mærkes, når du kører fingrene igennem den bløde pels. Så vil du ikke være i tvivl, om at du står med et ægte stykke af naturen i hænderne, som der har levet et respektfuldt og storartet liv i det fri.

Stemningen, som et ægte lammeskind som dette vil kunne bidrage med, er tilsvarende den følelse, du oplever, når du er fri. Om det er, når du lettet ånder ud på toppen af de østrigske alper med solen i øjnene, eller om det er, når du er på skovtur blandt høje træer og dyr og kan læne dig tilbage og se op mod den blå himmel, så vil du helt sikkert kunne forbinde nogle af de bedste og mest frie følelser, du har oplevet, ved blot at kigge og føle på dette ægte lammeskind, da det emmer af frihed og natur i sig selv. Med vores engelske lammeskind kan du dermed give dig selv lov til at mærke denne uundværlige, helt uvurderlige og, desværre, alt for sjældne følelse af frihed en smule oftere. En følelse, som alle fortjener hver eneste dag!

Indretning med ægte lammeskind

Med vores engelske lammeskind kan du tilføre dit hjem et nordisk look med et naturligt touch, som dine gæster vil misunde efter at have besøgt dig. Du kan give det ene hjørne af sofaen kant eller tilføre din seng en smule hygge ved at pynte med et skind. Lammeskindet er perfekt til stort set alle formål grundet dets størrelse på ca. 100 x 60 cm, som kan variere en smule. På den måde passer skindet både ned i en spisestol, som et hyggeligt element i sofaen, på kontoret og i børne- eller soveværelset. Det er helt op til dig.

Vi elsker at bruge engelsk lammeskind på kontoret, da det giver et nyt og forfriskende look, som sætter kreativiteten og koncentrationen i top og gør inspirationsmulighederne uendelige. Derudover giver vores lammeskind optimal komfort og støtte i ryggen på samme tid med, at de føles fantastisk bløde at sidde på. Det er som at få et omvendt kram på arbejdspladsen.

Denne ultimative komfort og støtte gør også lammeskind meget velegnede i stolene omkring spisebordet. Her vil de bidrage til en endnu hyggeligere stemning omkring aftensmaden, og disse minder, som man ønsker at have med familie og venner, vil blot blive endnu mere mindeværdige med vores lækre engelske lammeskind - uden tvivl.

Tag dit lammeskind med udenfor

Lige netop dette engelske lammeskind egner sig i særdeleshed også til udendørs brug på terrassen eller altanen til forår og sommer grundet den naturlige mørkebrune farve, som ikke falmer i solen. Derudover forbinder mange lammeskind, og pelsprodukter i det hele taget, med noget, som holder én varm og skaber en vinterlig og hygge stemning inden for, hvilket de i den grad også formår!

Dog er dette ikke hele sandheden, da vores lammeskind er naturprodukter og derfor er varmeregulerende. Det betyder, at de har en varmende effekt, når det er koldt, og en kølende effekt, når det er varmt. Dermed er dette skind uden tvivl perfekt i havestolen en sommeraften eller eftermiddag, hvor det vil kunne bidrage med lige så meget hygge og et lige så stilet look udenfor, som det kan indenfor.

Dette gør ligeledes dit lammeskind yderst anvendeligt hele året, da det ikke begrænser sig til en sæson, men kan bruges hele året rundt!

Pleje af vores engelske lammeskind

Alt dette kan du gøre med dit ægte lammeskind uden at frygte slitage, da skindet er af høj kvalitet og er yderst slidstærkt. Det holder derfor til lidt af hvert. Derudover kan meget snavs fjernes ved brug af en fugtig klud og en smule uldsæbe. Ydermere kan du pleje dit lammeskind med en lammeskindsbørste for at bibeholde den fine og velplejede pels. Derudover skal du passe på, at undersiden bliver våd, da dette kan give et hårdt og stift underlag.

Charmen ved engelske lammeskind

Den ultimative charme ved vores ægte lammeskind er, at de er 100% naturlige, hvilket også sikrer den tårnhøje kvalitet. Til dette kommer, at hvert enkelt skind er forskelligt, da der ikke er gjort noget for at modvirke princippet om den rene natur i vores produkter, fordi dette er essensen bag naturprodukter. Derfor kan det ikke garanteres, at dit engelske lammeskind vil være identisk med dem, du ser på billeder, da disse blot er eksempler på, hvordan de kan se ud.  Ligesom det er med alt andet natur, er det også med vores lammeskind - de er helt deres egen og fuldstændig unikke hver og én.

Fordelen ved dette er, at det understreger stemningen af natur og hygge, som de formår at bringe med sig, hvortil der er en vis eksklusivitet i, at du er den eneste, der har lige netop dit skind. Det vil være noget ganske særligt og helt igennem unikt for dit hjem og din indretning, og du vil derved få mulighed for at tillægge dit lammeskind ånd og større betydning, end du kan med så mange andre produkter. Så gem plaiden, som kan findes hos naboen, væk og udskift denne med dit eget helt særlige og specielle skind, som kun du har.

Med det sagt er der et utal af muligheder, som ligger frit for dig med vores lammeskind, hvilket du ikke ønsker at gå glip af. Forkæl dig selv og din bolig med et ægte engelsk lammeskind nu og tilføj den smule kant, du mangler i dit hjem, ved at byde naturen velkommen hos dig. Du vil ikke fortryde det.


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger