🎉UDSALG → SPAR OP TIL 50% PÅ UDVALGTE PRODUKTER🎉

Har du set vores mini lammeskind? - Nordicsheep.dk

Har du set vores mini lammeskind?

Har du set vores smukke mini lammeskind? Ellers kan du roligt rette blikket imod dem nu. Mini lammeskind er et særligt lammeskind, som er helt specielle grundet størrelsen og den ultrabløde pels, som slet ikke er til at holde fingrene fra. Mini lammeskind er utrolig slidstærke og kan give dig og din familie glæde både i og uden for hjemmet.  

Alle elsker høj kvalitet og bløde materialer, hvorfor mini lammeskind kan vise sig at blive meget populært hos alle i hjemmet. Her kan du læse meget mere om vores skønne merino lammeskind og blive lige så forelsket i dem, som vi er.

Høj kvalitet

Hos Nordic Sheep finder du lammeskind af den allerhøjeste kvalitet, og det gør sig også gældende for disse fantastiske mini lammeskind. Lammeskindene kommer fra New Zealand, og de er udvalgt for deres utrolige holdbarhed og slidstærke egenskaber, der gør, at du kan få glæde af dem i mange år frem. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at bruge dit nye mini lammeskind hver eneste dag! Dette er ydermere en oplagt mulighed for at få ren natur helt ind i hjemmet for en super pris! 

lammeskind til børn

En mindre størrelse kan være en fordel

Lammeskindet måler ca. 65x45 cm, og det er en mindre version af vores almindelige merino lammeskind. Den mindre størrelse kan vise sig at være en fordel – især når det gælder praktik! Skindet er nemlig super nemt og hurtigt at pakke ned og tage med sig rundt. Skal du eksempelvis i sommerhus hen over weekenden, så behøver du ikke at undvære dit lammeskind. Med dette mini lammeskind har du nemlig altid plads til det i tasken. 

En fantastisk blødhed

Noget, som du kommer til at elske ved mini lammeskindet er den ultrabløde pels, der slet ikke er til at holde fingrene fra! Pelsen er kraftig og slidstærk fra naturens side, da den har tilpasset sig den rå natur. Når du kører fingrene igennem den lange pels, vil det føles som om, at hårene smelter i hænderne på dig, og hvem elsker ikke det? Det er i særdeleshed derfor, at vi opfatter vores mini lammeskind som en mulighed for selvforkælelse, som alle fortjener!

En gave til de pelsede venner

Er du så heldig at være hunde- eller katteejer? Eller har du et andet kæledyr, som fortjener en smule luksus? Så er mini merino lammeskindet vejen frem. Dyr elsker også bløde og varme materialer, og hvordan kan hundekurven få en opgradering på bedre vis end med et ægte lammeskind fra New Zealand? Dertil kan dette lammeskind beskytte din sofa, hvis du ønsker, at hunden skal være med til at se film fredag aften. Den ville elske at få lov til at ligge på et mini lammeskind sammen med resten af familien! 

lammeskind til børn

Børn elsker også ægte lammeskind

Børn elsker også ægte pels og højkvalitetsmaterialer. Dette mini merino lammeskind vil med garanti blive et hit hos børnene også! Det kan bruges til at bringe naturen ind på børneværelset, men det er også et fantastisk underlag, som gør legene endnu sjovere.

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig et ægte lammeskind i denne lille og praktiske størrelse! Det vil lynhurtigt få en helt særlig plads i dit hjerte.


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger