VILDT SOMMERUDSALG - 50% på udvalgte produkter

Lammeskind til babyer og små børn - Nordicsheep.dk

Lammeskind til babyer og små børn

Alle drømmer om at kunne give sine børn de allerbedste oplevelser, som både er trygge, sjove og behagelige. Det har vi gjort muligt med vores babyskind, da det i særdeleshed sikrer, at dit barn vil få alt det, som er nødvendigt og mere til!

baby_lammeskind

Natur for babyer

Vores babyskind er et ægte og 100% naturligt lammeskind fra New Zealand, som virkelig kan mærkes i den blødeste, næsten silkefine uld, som giver optimal komfort til dit spædbarn, når I skal opleve nogle af de første og mest dyrebare minder i livet sammen. Ulden er så blød og perfekt, at det næsten vil føles som om, at den rene natur smelter i hænderne på dig, og du og dit barn vil få svært ved at lade dette lammeskind ligge, når først I har oplevet den høje og naturlige kvalitet, som skindet emmer af. Dette kan både ses og mærkes i den bløde uld og i skindets naturlige form, hvor man, bare af at se på skindet, får en fornemmelse af at have et stykke af naturen med sig. Det er en følelse, som du helt sikkert ikke ønsker, at dit barn skal være foruden!

Det bedste valg for spædbørn

Dette babyskind er i særdeleshed egnet til børn grundet dets størrelse, som passer fuldstændig naturligt ned i barnevognen eller klapvognen - det er hverken for stort eller for småt. Dog er det stort nok til, at dit barn vil kunne have en masse gode oplevelser på skindet, hvis det benyttes som legetæppe i stedet. Med dette skind vil du kunne give dit barn nogle af de bedste oplevelser, som sent vil blive glemt!

Størrelsen på dette skind gør det yderst anvendeligt, da det aldrig har været nemmere at tage det med sig, hvorend man skal hen. Om det er i autostolen på køretur eller det er i kufferten med på ferie, så sætter dette skind ingen grænser. Det eneste bedre end et fuldstændig naturligt og blødt lammeskind til din baby, må da uden tvivl være et fuldstændig naturligt og blødt lammeskind til din baby, som i øvrigt kan medbringes overalt?

Vores babykind er antibakteriel og allergivenligt, hvorfor vi virkelig har taget højde for, at det skal være blidt og mildt for babyers og små børns sarte hud og behov. Det er derfor trygt at lade dit spædbarn ligge på et af vores ultra bløde babyskind. 

En helt igennem genial kvalitet ved vores babylammeskind er, at det kan vaskes i maskine på 30 grader med en uldsæbe. Skindet kan ydermere centrifugeres. Det har dermed aldrig været lettere at rengøre et naturligt lammeskind, hvorfor du roligt kan lade dit barn gøre brug af det. Derudover kan langt det meste snavs fjernes ved brug af en våd klud, da urenheder ikke trænger ind i fibrene. Når skindet skal tørre, bør det ligge fladt og undgå direkte sollys. Herefter kan skindet virke stift på bagsiden, men efter brug skal det nok vinde sin smidighed tilbage. Når skindet er tørret, kan du børste det op igen med en af vores lammeskindsbørster for at gøre det luftigt og blødt på ny, så dit barn vil blive ved med at elske sit skind i rigtig lang tid!

Ægte og naturlige lammeskind, inklusiv vores babyskind, er varmeregulerende, hvilket er en særlig god kvalitet, når det kommer til børn. Det betyder nemlig, at skindet har en afkølende effekt, når det er varmt, og omvendt har skindet en varmende effekt, når det er koldt. Dette gør babyskindet ekstraordinært praktisk, når det kommer til brug udendørs i barnevognen eller klapvognen, hvor du på den måde kan være sikker på, at dit barn ligger trygt og har det helt tilpas. Derudover begrænser det ikke skindet til kun at være godt i et halvt år. Det kan nemlig bruges hele året rundt! Læs også til inspiration om, hvordan du kan bruge lammeskind udendørs til forår og sommer her.

Gør de første år endnu bedre

Vores babyskind er perfekt til brug i barnevognen som underlag, da det sikrer at dit barn kan ligge trygt og godt med optimal komfort og støtte. Dette gør sig gældende til efterår, når det er koldt, da skindet i så fald vil sikre, at din baby holder varmen, men også i sommermånederne i klapvognen, da skindet i så fald vil have en kølende effekt grundet dets naturlige materiale og dets varmeregulerende effekt, som du kun opnår med et ægte lammeskind. Med et sådan babyskind vil dit barn med sikkerhed befinde sig i drømmeland, når det er tid til middagslur. 

Derudover kan et sådan skind bidrage til at gøre minder med leg endnu mere mindeværdige både indendørs og udendørs til sommer, da du vil kunne placere skindet på gulvet eller terrassen alt efter vejr og behov. Med dette skind og dets bløde uld vil dit barn opleve at blive udfordret sensorisk ved at mærke og fornemme den mest naturlige og smukkeste uld, der er til at købe for penge. Det vil tage dit barn med på rejse ud i naturen, hvilket er en fuldstændig fantastisk oplevelse, og her hos Nordic Sheep går vi op i, at det ikke skal begrænses til voksne. Denne følelse er blevet tilgængelig for spædbørn med vores babyskind.

Så gem tæpperne væk og køb et babyskind i stedet, som emmer af høj kvalitet og har alle de egenskaber, som en baby i særdeleshed har brug for.

Vores babyskind er perfekt til stort set alle tænkelige situationer, da det er ultra blødt og behageligt for et spædbarn at ligge på, og da det kan medbringes overalt, hvor end du skal hen. Dette er med andre ord et must have, som virkelig formår at gøre barndommen til en endnu sjovere leg, end den hidtil har været. Dermed er dette den perfekte dåbsgave, som barnet vil beholde igennem hele livet bare for mindernes skyld. Det er et stykke af naturen, som man aldrig bliver hverken for ung eller for gammel til, og med dette produkt vil du kunne tilføre det sjæl og ånd, da nogle af de bedste minder igennem barnets opvækst med sikkerhed vil være forbundet med dette lammeskind. Det er en smuk tanke, som er svær ikke at føre ud i livet, så gør det let, og køb et af vores babyskind nu. 


Login

Glemt password?

Opret bruger
Skriv dine oplysninger